Om du kommer från den konstnärliga kommunen Lidingö har du sannolikt ett intresse för pyssel och hantverk. Faktum är att Lidingö är känt för sina tusentals offentliga konstverk från olika tidsepoker. Staden erbjuder en bred variation av konstverk från så långt bakåt i tiden som 1800-talet. Du kan också vara en del i att främja konsten genom pyssel, hantverk och målning.

 

Fantastiska fördelar med pyssel och hantverk

Fördelarna med pyssel och hantverk är mycket mer än att ha kul och känna avkoppling. Pyssel och hantverk främjar fingerfärdighet genom att stimulera små handledsmuskler och komplexa rörelser. Dessa aktiviteter kräver även fokus och samordning av olika rörelser. Tänk på på de invecklade saker som du kan göra med dina händer, såsom att skära grönsaker, måla detaljerade konstverk, sminka ansiktet och så vidare. Förutom att främja fingerfärdighet visar studier att pyssel och hantverk stimulerar kognitiva förmågor.

Anlita målare med kännedom om lokala förhållanden på Lidingö

Med tanke på vilken skicklighet som krävs för pyssel och hantverk är det inte förvånande att många anlitar hantverkare och målare. Den goda nyheten är att du kan anlita en professionell målare på Lidingö. K3-måleri har lång erfarenhet av måleri på Lidingö och hjälper dig med den målning du behöver få gjort. Denna målerifirma har inte vilken erfarenhet som helst, utan har kunskap och erfarenhet om lokala förhållanden på Lidingö. Det här betyder att du alltid kan känna dig trygg med att arbetsmetoder och färger är anpassade efter stilen på Lidingö.

Tre anledningar till att anlita K3-måleri är:

  • Alltid fast pris. K3-måleri erbjuder alltid ett fast pris för projekt som gör att du har full koll på vad slutnotan blir.
  • Lång arbetslivserfarenhet. Erfarenhet och kunskap garanterar fantastiska resultat.
  • ROT-avdrag. Eventuella ROT-avdrag som du har rätt till dras av direkt på fakturan.