Att ha en hobby som pyssel och hantverk är nyttigt för den mentala hälsan. Det är ett bra sätt för att minska stress och ångest samtidigt som du gör något produktivt. Du lär dig till exempel nya färdigheter som du har nytta av i vardagen och ökar dina kunskaper. Det är också ett bra sätt för att koppla av efter en lång dag på jobbet och på så sätt förbättra din livskvalitet. Fast om du bor i en bostadsrätt eller äger en fastighet kan det vara svårt att hinna med eftersom fastigheten kräver löpande tillsyn, service och underhåll. Ibland kan akuta fel inträffa som måste hanteras snabbt innan det blir värre. Förutom praktiska och tekniska uppgifter i fastigheten kommer det emellanåt tillkomma ekonomiska och juridiska ärenden som måste hanteras. Att slippa ha ansvar för alla dessa aspekter kan underlätta ditt vardagsliv mycket och ge dig tiden du behöver till pyssel och hantverk.

Skaffa heltäckande fastighetsförvaltning

Den enkla lösningen för att få mer fritid över till att syssla med dina favorithobbyer är att överväga fastighetsförvaltning från proffs. Titta bara på Nabo som erbjuder bostadsrättsföreningar och fastighetsägare heltäckande förvaltning med:

  • Administration.
  • Ekonomin.
  • Fastighetsskötsel.
  • Juridik.
  • Teknik.

Genom att låta Nabo ta hand om de dagliga arbetsuppgifterna kan du minska stressen som är förknippad med fastighetsskötsel och få mer fritid.

Höjer kvalitén och förebygger olyckor

Nabo kommer att inte bara ge dig mer fritid, utan också göra en enorm skillnad i kvalitén på fastighetens förvaltning, drift och underhåll. Bättre underhåll innebär i sin tur att färre olyckor och oväntade fel, som kräver dyra reparationer, inträffar.

Du kan förvänta dig att Nabo arbetar:

  • Proffsigt – Med ett team av experter inom ekonomi, fastighetsskötsel, IT och juridik kan du känna dig trygg med att få alla problem lösta.
  • Tidseffektivt – Nabos digitala förvaltningsplattform minskar arbetsbördan ytterligare och frigör extra tid.
  • Transparent – Nabo säkerställer transparens genom att samla dokumentation och kommunikation i plattformens kundportal.

Som du märker är det ingen slump att Nabo beskriver sig själva som bostadsrättsföreningens bästa vän.

Höjer säkerheten och tryggheten för alla

Att anlita Nabo kommer att få dig och alla boende att känna större trygghet och säkerhet. Nabos optimala fastighetsförvaltning garanterar säkerheten för alla boende eftersom den skyddar de boende från brand, inbrott, slitage, vattenläckor och många andra typer av faror. Nabo ser även till att gällande stadgar och regler följs, så att ingen blir utsatt för orättvis behandling eller gynnas oproportionerligt mycket. Det här skapar en trevligare gemenskap och är idealiskt för den långsiktiga sammanhållningen i bostadsrättsföreningen.

Nabos medarbetare har en lång erfarenhet av fastighetsförvaltning och utbildas kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda bästa möjliga service. De är därför redo att hantera ett brett spektrum av större och mindre arbetsuppgifter som måste göras. Dessutom har Nabo ett brett kontaktnät och gott om resurser för att kunna möta varje typ av utmaning.

Kontakta Nabo och begär offert

Besök Nabos webbplats redan idag för att få svar på eventuella frågor och funderingar. Att begära offert är mycket enkelt. Du behöver bara berätta kort om dig och din förening i formuläret för att få ett gratis kostnadsförslag!