Om du håller på med hantverk är det smart att satsa på en elbil. Det är både klimatsmart och ekonomiskt, förutom att du ärligt kan säga att du säljer grönt och klimatsmart pyssel och hantverk.

Elbil

Många som håller på med pyssel och hantverk bryr sig om naturen och tycker om naturliga material. Då är det klokt att köra en elbil och det finns många märken att välja mellan. Istället för att du förpestar omvärlden med koldioxidutsläpp så kör du klimatsmart. Om du säljer ditt pyssel eller hantverk online är det verkligen klokt att satsa på en hållbar business. Att både material och din livsstil är klimatsmart är sådant som många kunder uppskattar och gärna betalar extra för. Förutom att du själv kommer att spara in mycket pengar i långa loppet genom att köra elbil: hur dyr bensinen än är, så stoppar du bara in kontakten i din laddbox och kör för nästan ingenting.

Egen laddbox

Om du ska köpa en elbil eller om du redan äger en elbil vill du naturligtvis ha en egen laddbox utanför huset och sommarstugan. En kvalitativ laddbox laddar snabbt. Hos Tibber köper du allt för din elbilsladdning som laddbox och energimätare från Wattys för bra lastbalansering. Genom att koppla laddboxen med Tibber har du alltid koll på elförbrukningen.

Klimatvänligt hantverk

Det är många som gärna betalar extra för klimatvänliga hantverk av hög kvalitet. Oavsett om det handlar om halsband, silversmycken eller finsnickeri i trä finns det köpstarka kunder i både Sverige och utomlands. Om du satsar på att sälja dina hantverk internationellt är det smart att både kunna erbjuda Made in Sweden och prylar i miljö- och klimatvänliga material som är skapade i en klimatneutral tillverkningsprocess. Att vara ett företag med ett grönt tänk i allt. Har du en YouTubekanal? Eller planerar du att starta en YouTubekanal kring ditt hantverk? Då kommer en elbil att ge hela företaget en kvalitetsstämpel. När du åker iväg för att hämta ditt material så kör du elbil istället för en vanlig bil med förbränningsmotor. Då kan man ta ditt klimatintresse på större allvar. Det blir en kombination av traditionellt hantverk och en modern global livsstil där man tänker på klimatet och omvärlden.