Att inreda med pyssel och eget hantverk ger verkligen en personlig touch i hemmet. Ibland kan det nästan bli lite för mycket. Ett tips är att kombinera pyssel med snygga inramade posters, så får du en fin balans mellan det personliga och en mer klassisk och modern stil.

 

Snygga tavlor

Om du gillar att måla vill du naturligtvis måla och sätta upp egna tavlor. Men det kan faktiskt bli lite tråkigt att bara ha sina egna tavlor på väggen, hur personliga och fina de än är. Det blir mer vilsamt när det finns lite olika stilar på väggen, så att de olika bilderna kommer fram. Ett smart sätt att skapa en balans är genom att också sätta upp inramade fotografier, snygga posters med edge. Det finns jättemånga posters, affischer och fotografier att välja mellan. Om du gillar konst kan du satsa på ett känt konstverk som en tavla av Monet eller så köper du en poster med blommor, natur eller ett snyggt porträtt. Du hittar både posters och ramar på Gallerix där du också kan skapa en egen karta att sätta upp på väggen.

Rama in dina verk

Om du gillar att pyssla kan du skapa egna ramar till dina tavlor eller posters. Om du har köpt en poster i svartvitt kan det vara mycket snyggt att ha en ram i färg som ger god kontrast. Detsamma gäller tvärtom. Om du har köpt en bild med mycket färg är det snyggt med en stilren och enkel ram. Du kan också köpa ramar på Gallerix för att rama in dina egna målningar och fotografier.

Om du har lagt ner timmar på att måla en tavla så kommer essensen av tavlan att komma fram mycket mer om den är inramad. Är du en skicklig fotograf? Att ta ett bra foto ute i naturen, ett personligt porträtt eller en stadsbild med djup tar mycket tid. Istället för att bara låta bilden vara en fil på din dator, så köper du en passande ram. Då kommer fotografiet verkligen att komma till sin rätt. Ett fotografi ska gärna ha både ram och vara inglasat för att det ska se riktigt snyggt ut. Genom att köpa en ram med glas kommer ditt foto sitta platt mot väggen, istället för att bli böjt på mitten efter ett tag.